![]() |
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Musze się jakoś wyżalić/wyplakac wiec zrobie to publicznie bo nie mam komu.... Jeżeli moderatorzy uznają że nie ma tego być to del bez ostrzeżenia....
Wszystkie moje smutne posty obijały się o to że nie mam ojca, nie miałem go od małego. W szkole nie mam raczej przyjaciół, nawet znajomych tylko "klientów". Taki znudzony ciągnąłem sie przez ostatnie 3 lata, aż rok temu poznałem Ule... Kochałem ja, ona mnie też.... Jednak piękna miłość musi skończyć się tragicznie, Ula zginęła w wypadku samochodowym... Wtedy opuściły mnie wszystkie [niewielkie] siły jakie ona mi dawała... Raz podciąłem sobie żyły , odratowali mnie.... Ostatnio załapałem pracę jako twórca skryptu tylko ostatnio straciłem kompletnie wszsystkie siły i nie mam sił zeby to napisac a na niedzielę ma wswszystko być... Jeszcze od niedzieli do wotrku rano byłem w szpitalu na zatrucie pokarmowe.... A teraz bez sił, bez celu i bez planu na przyszłość na dno się staczam.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy mozna ale ja takze bym chcial opowiedziec swoja historie
(w koncu pierwszy raz natrafilem na taka dyskusje...) Ja jestem genetycznie obciazony i od urodzenia mam nerwice (a paradoksalnie od dziecka imponowal mi spokoj i opanowanie) Kiedy ide do lekarza (nawet tylko na badania kontrolne) od razu cos mi tak siada na duszy i przyciska do ziemi , ja doskonale wiem ze nie mam czego sie bac w koncu na takich badanich bylem nie raz , i myslac o czymkolwiek po glowie mi krazy taka mysl.....a moze jestem na cos (powaznego)chory (po prostu klasyczny objaw nerwicy)(zawsze u lekarza mam tetno >150 , biedne serce) Ale jak juz mowilem chcialem byc spokojny i opanowany (niczym Sherlock Holmes, ktorego 'wzor' mi pozostal z dziecinstwa)Buntowalem sie sam przed soba - to jaki jestem teraz mi nie odpowiada ale nie moge poddac sie mopim slaboscia bo mam...plany...naprawde wielkie acz realistyczne plany.Kolejnym objawem moich niedorobek jest rozpamietywanie swoich bledow , gaf jednak w tej 'dziedzinie' zrobilem postepy - kiedys jedno slowo ktore pozniej wydawalo mis ie zle lub niestosowane moglem rozpamietywac nawet tygodniami teraz to jest nie iwecej niz jedna godzina , po tym czasie uznaje - przeciez i tak nikt nie bedzie tego pamietal na drugi dzien. To obciazenie genetyczne nie jest moja jedyna choroba(np krzywe zeby[niby nic ale jednak tez kompleks]czy takie lub inne problemy ktorych nie posiadali inni) .....ale radze sobie z tym w taki sposob ze przypominam sobie jakies artykuly lub programy u ludziach ktory maja (naprawde) powazne schorzenia i stwierdzam ze mam szczescie......w koncu jedyne wypadki jakie mialem to kontuzje , zmiazdzenia lub przeciecia palcow (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) a takie 'codzienne' kompleksy rozwiazuje nie myslac jaki ja jestem niedorobiony czy cos w tym stylu lecz co musze zmienic zeby osiagnac to co chce (mam taki przyklad-chcialem miec ladne nogi....(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) a takowych od nowosci nie posiadalem ale godzinka roweru dziennie i co tydzien mecz z kolegami i po pewnym czasie mialem to czego chcialem. i Tobie (autorze tego tematu) tez radzilbym sie porownac np do afrykanow z Somalii ktorzy maja wybor:umrzec z glodu badz w zyniku AIDS (oni zrobiliby wszystko zeby miec mozliwosc miec takie problemy jak Ty) i sie okaze ze Twoj zywot nie jest taki zly. Pomaga tez wiara.........ja wierze i moje cele ,moje cale zycie jest podyktowane checia dostania sie do nieba i otrzymania zycia wiecznego. Moja ciocia po smierci jej meza uwierzyla w Boga i zycie po smierci i jak tylko nachodza jej mysli na temat tego ze juz zaczelo sie im ukladac , wyjasnia sobie ze on jest etraz w niebie i jest tam szczesliwy. pewnie.....ba napewno pisalem z bledami zarowno ortograficznymi jak i gramatycznymi za ktore bardzo przepraszam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 20:43 |