![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem w trakcie robienia formularza i napotkałem się na taki problem którego nie potrafię sam rozwiązać. A wieć mam zrobione pole manu do wyboru województwa oto kod w HTML: Kod Wojewodztwo: <br> <select name="wojewodztwo" > <option value="brakwojewodztwa"> <option value="wielkopolskie">wielkopolskie <option value="podkarpackie">podkarpackie <option value="malopolskie">malopolskie <option value="zachodniopomorskie">zachodniopomorskie </select> Chce aby zrobić kiedy użytkownik wybieże odpowienie wojewodztwo zostanie wyswietlone raz jeszcze cale pole menu z wojewodztwami lecz bedzie zaznaczone pole ktore wybrał użytkownik. Oczywiście wyszystko w php.Jak coś takiego zrobic? prosze o pomoc.Pozdrawiam cale forum.papaptki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzieki nospor bardzo możliwe sam to kombinowałem a że jestm poaczatujacy to mogłem przekombinować. Mój poacztek skryptu wyglada tak w php :
Nie wiem czy jest dobrze zapisane ale powiem może co chciałem uzyskać. Jeśli powyższe pola nie zostana wypelnione (które kolwie z nich lub wszystkie) wtedy twożymy formularza i wyskokuje kominikat "nie wszystkie pola zostały wypełnione" .Else miało znaczyć ze jeśli wszystkie pola będa wypełnione wtedy również twożymy formularz lecz komunikat nie wyskauje. Pewnie zle coś zapisałem wogle wydaje mi sie ten zapis jakoś mało prymitywny. Nospor według Ciebie jak to powinnienem zapisac? Dzieki bardzo nospor niech moc będzie z TOBA.papaptki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 04:34 |