Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Obsluga pola wyboru w formularzu, problem z wykonaniem
ppsi

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam

Jestem w trakcie robienia formularza i napotkałem się na taki problem którego nie potrafię sam rozwiązać.
A wieć mam zrobione pole manu do wyboru województwa oto kod w HTML:
Kod
Wojewodztwo: <br>
<select name="wojewodztwo" > <option  value="brakwojewodztwa"> <option  value="wielkopolskie">wielkopolskie <option  value="podkarpackie">podkarpackie <option  value="malopolskie">malopolskie <option  value="zachodniopomorskie">zachodniopomorskie </select>

Chce aby zrobić kiedy użytkownik wybieże odpowienie wojewodztwo zostanie wyswietlone raz jeszcze cale pole menu z wojewodztwami lecz bedzie zaznaczone pole ktore wybrał użytkownik. Oczywiście wyszystko w php.Jak coś takiego zrobic? prosze o pomoc.Pozdrawiam cale forum.papaptki
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ppsi

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

hejak dzieki za kodzik co prawda nie wyskoczyl zaden blad ale nie dziala to kurcze poprawnie. Juz mowie co sie dzieje .Obojetnie jakie zostanie wybrane wojewodztwo po nacisnieciu wyślij zawsze wyskakuje zaznaczone brakwojewodztwa czyli brak , obojetnie co wybiore wcześniej zawsze po wyslaniu jest zaznaczone brakwojewodztwa.Hmmm trzeba było by pewnie troszke dopracować ten srypt.Ma ktoś jakiś pomysł? z góry dziekuje i pozdrawiam całe forum papaptki
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.10.2025 - 12:10