![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam kod
no ale wiadomo pasuje zeby byl uniwersalny, wiec dodaje:
co mniej wiecej wyglada tak:
po czym pokazuje sie nastepujacy komunikat (jezeli ten napis ma byc w kodzie to przepraszam ale uwazam ze tego i tak jest wystarczajaco duzo...): Parse error: parse error in c:\usr\krasnal\www\gazetka\archiwum.php on line 19 co do linijki 19 to jest to akurat linkijka
za pierona nie moge pojac na czym polega blad! czy jest kots w stanie pokazac mi poprawny kod albo poprawke do tego? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcialem skobinowac skrypt ktory po zaladowaniu na strone pokazywal najnowszy numer gazetki, wiec napisalem:
wszystko dziala elegancko:) tak na marginesie zeby nie myslec nad tym skrytpem bo moze i latwy jest pobiera on aktualna date i otwiera folder ktory nosi nazwe aktualnego roku po czym otwiera folder z numerem aktualnego miesiaca np. 2005/09. schody zaczely sie gdy chcialem umiescic link do powiedzmy starszego numeru... moj projekt:
nie zauwazylem jakiegos braku w " albo ; i sam nie wiem co jest pokazuje sie Parse Error w linijce 10 czyli na otwarta klamre... Czy ktos moze wie jaki blad popelnilem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:06 |