![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Frekwencja 56.2 %
ZA: 81.9 % 1 maja 2004 wstepujemy do Unii (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zagłosowałem na TAK ponieważ uważam, że pomoże to Polsce rozwinąć się (nie mówie o wprowadzeniu euro), ludziom łatwiej wyjeżdzać do pracy, nauki itd. itp. A jak nie skorzystam ja, to może moje dzieci (najpierw trzeba je mieć). Natomiast nie spieszyłbym się z wejściem Polski do strefy euro, ponieważ polska gospodatka nie jest jeszcze na to przygotowana.
Natomiast zupełnie bezsensowne jest to, jak niektorzy twierdzą, że papierosy będa kosztowały 12 zł. Owszem, jak byłem w Niemczech zapłaciłem 3 euro - dużo na Polskie warunki zarobkowe, jednak tam ludzie zarabiają trochę inaczej niż my, trochę inny jest tam poziom cen. Dlatego dla nas 3 euro to jest dużo dla nas, Polaków. I nie ma co się dziwić, że ludzie wyjeżdżają na zachód pracować (na czarno oczywiście). Cytat woja wiocha ? Ja ma 5 (slownie: piec) domow w mojej wsi.
Uff, to ze mną nie jest tak źle :-P |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 01:04 |