![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam sobie table w niej czas.
I tak w 1 wierszu pisze mi kiedy ktoś coś zaczął czyli np: 2005.08.29 15:20 w 2 wierszu mam kiedy ktoś coś zakończył np: 2005.08.29 16:15 jak zrobić aby strona podawała mi ile ktoś coś robil czyli aby wyświetlało iż czas to 55 minut. Jak to napisać (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wogle za odpowiedź, fakt że można poszukać, ale gorzej jak ma się bardzo mało czasu.
Sorki za zawracanie głowy, ale mam nadzieje, że znajdzie się ktoś życzliwy (jak Ty) i pomoże jak ma chwilkę czasu. Ok jak będę miał te daty w tym formacie, to jak je wyciągnąć z dwóch wierszy ? Jest tak iż mam w opisie iż: Zaczęte COS12 Zakończone COS12. Więc wiem że wyszukuje Wiersze które mają w tekście "COS12" wtedy z tych wierszy odejmuje pole timestamp. Jak to wykonać w php ? Dla mnie to już wyższa szkoła jazdy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 17:48 |