![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomozcie mi :]
potrzebuje pomocy .
chiałbym aby te wygenerowane numerki szły do : Baza danych: ali3n_gg Tabela: subgg_numery Pomocy.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ali3n @ 2005-08-20 16:54:46) thx :} scarface :] jescze 1 problemik che do tego jescze jeden rekord mam numer jeszcze status zeby do kazdego wygenerowanego dalo 1 :] (status) 1. Powinieneś dziękować moim poprzednikom, staraj się też odpowiadać na pytania np. to co pisał @crash! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/angrysmiley.gif) 2. Zrozumiałem że chcesz do tego dodać jeszcze jedno pole w tym rekordzie, do statusu + 1 - więc dodajesz kolejne wartości po przecinku. Osobiście wolę dodawać przez SET gdyż wydaje mi się że jest bardziej czytelnie. np.
Jednak nic nie stoi na przeszkodzie abyś zrobił to za pomocą VALUES. Zapoznaj się też z mysql_error" title="Zobacz w manualu php" target="_manual i dodaj do tego zapytania status + 1, na tym forum temat dodawania rekordów do bazy był przewijany setki razy.. szukaj i próbuj. 3. Chyba że coś źle zrozumiałem, sprecyzuj dokładniej jeśli tak. Powodzenia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 09:57 |