![]() |
![]() |
-CoRlONE- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Mam taki problem i nie bardzo wiem jak go rozwiązać. Tworzę sobie dynamicznie kilka wierszy
i teraz dodatkowo w każdym wierszu w czwartej kolumnie mam listmenu i po zmienie tego list menu chciałbym aby php przesłał mi do tego samego formularza zmienioną wartość tego listmenu oraz odpowiadającą jej wartość kolumny 1 - IDA i jak to zrobić mam ja. Pewnie te wartości name z 1 i 4 kolumny trzeba też tworzyć dynamicznie ale jak póżniej sprawdzić w którym wierszu zaszły zmiany no nie wiem nie wiem nie chcę tu za bardzo już komplikować. |
|
|
![]() |
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Więc baza wygląda tak dla uproszczenia podam tylko te wartosci które moga interesowac
awarie ------- ida nazwa status zlecenia --------- idzn zawarie --------- idzn ida status -------- 1-zrealizowane 2-w trakcie realizacji i teraz tabelka zawarie moze wygladac nastepujaco jedno zlecenie (idzn) moze miec kilka awari (ida) a więc np : zawarie -------- idzn ida 1 13 1 14 2 17 3 19 3 20 ida jest unkatowe tzn ze jedno zlecenie nie moze miec 2 takich samych awarii ale jedno zlecenie może miec kilka różnych awarii np 3 ma -> 19,20 i teraz tak otwieram sobie zlecenie numer 1 które zawiera 13 i 14 zgłoszenie awarii no i wyswietliłem sobie zlecenie ze wszystkimi zgłoszeniami awari wraz z ich statusami i teraz właśnie chciałbym zmienić status takiej awarii submituje formę i mam to co napisałem wcześniej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 11:46 |