![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
Od pewnego czasu chciałbym zrobić jakiś CMS. Wystarczy aby miał system newsów, artykuły, logowanie, panel admina. Czy ktoś zna stronkę gdzie mogę znaleźć jak zrobić coś takiego? Pomyślałem żeby połączyć istniejące już skrrypty ale w jaki sposób zrobić żeby w panelu admina można było wszystkie kontrolować?? Jak to połączyć?? I jakie komponenty proponujecie?? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przede wszystkim poszukaj gdzie ejst wywolywanie session_start() i czy jest wogle. Nie znam tego systemu ale jesli utworzyles podstrone dostepna dla wszystkich to nie ma koniecznosci trzymania czegokolwiek w sesji (wiem ze mozna duzo rzeczy trzymac ale zakladam ze jest to prosty system).
Innym powodem moze byc to co ten system robi z sesja po otrzymaniu zapytania. Czasem spotyka sie rozwiazania (czesto w MVC) gdzie wszystkie tablice superglobalne typu $_GET, $_POST, $_SESSION sa niszcone ich zawartosc koipiowana to odpowiedniego obiektu ktory umozliwa do nich dostep. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 00:48 |