![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, czy da sie zrobić licznik wielu stron w jednym pliku txt ? Chodzi mi o to. Mam galerię, około 2000 obrazów i chjciał bym zrobić licznik ile razy każdy obraz był otwierany. NIe wiem czy to ma jakieś znaczenie ale numer obrazu jest podawany, do strony na której ma być wyświetlony, w postaci zmiennej np. $obraz=15. Czy jest mozliwe zrobienie takiego licznika ? myślałem nad czyms w rodzaju każdego obrazu w innej lini danego pliku txt ale niebardzo wiem jak
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak jesteś początkującym - nie utrudniaj sobie rzycia.
Dużo łatwiej bedzie Ci zrobić skrypt, który tworzy samodzielene pliki na potrzeby każej podstrony, każdego licznika. Wszystko ine to zbędna komplikacje Ale ktos tu się spieszyl... hihi ![]() Tyle bykow w jednym poscie... az nie wypada moderatorowi ![]() Pozdrawiam DeyV PS Czym predzej bierz sie za edycje tego posta i usun byki i ortograficzne i gramatyczne... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:35 |