![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Kilka dni temu zachciało mi sie pogrzebac cos w php i niezle sie zdziwiłem gdy pisana stronka (jak i wszystkie inne) sie nie pojawiły w okni eprzegladarki. Gdy spojżałem na Apache Service Monitor w systreyu okazało sie że nie chodzi mi Apache. Postanowiłem go przeinstalowac. Po tym zabiegu pojawia sie Apache Monitor w systrayu ale po najechaniu na niecgo myszką pojawia sie opis "No services installed". Oczywiscie nie możn nawet zrestartować Apacha - wszystkie opcje sa nieaktywne.
Plizz, pomózcie bo mam robote do zrobienia. Pracjuje na WinXP, php 4, apache 2.0.54. Z góry bardzo dzięuje za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Po restarcie kompa sytuacja wraca do poprzedniego stanu (mam niestety Skypa w autostarcie) ale wystarczy już tylko wyłaczyć Skype, wystartowac jeszcze raz Apacha po czym włączyc Skype. Dziwne to zachowanie ale działa. Masz może jakiś pomysł co może byc tego przyczyną? Nie znam Skype'a ale pewnie jakas jego usluga nasluchuje sobie na porcie 80 (majac go wlaczonego odpal przegladarke i odpal localhosta to zobaczysz co tam siedzi), poszukaj wiec po opcjach, powinno to byc konfigurowalne. Cytat A tymczasem MEGA DZIKI za zainteresowanie i pomocną dłoń. MEGA DZIKI? az takie duze.. ? a co ja z nimi zrobie? sasiadow nie beda mi straszyc ? ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 12:33 |