![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam w bazie tablice recenzje,zapowiedzi,poradniki
chcę aby na stronie po wybraniu opcji z listy np. recenzje wyświetliło mi tylko recenzje. Wiem że to było już gdzieś na forum ba! nawet to czytałem ale za chiy nie pojąłem może mi to ktoś przedstawić jakoś praktycznie lub te z wytłumaczyć (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Ten post edytował vieri_pl 2.08.2005, 22:55:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak już pisalem we wczesniejszym poście poucz się podstaw. Zawalasz forum pytaniami, które wynikają z braku podstaw. Jeszcze parę takich topiców i któryś moderatorów się wkurzy (np. ja) i będzie zamykał wszystkie twoje topici aaa, i wyrażeniq typu "ni cholery" są zbędne zgadza się, wracając jednak to tematu wydaje mi się, że masz najprawdopodobniej zle przygotowany projekt bazy EDIT: Cytat Dzięki za pomoc, a tak na marginesie w necie szukałem wielu kursów, ale w żadnym nie znalazłem tego co bym potrzebował. A forum jest od tego aby sie uczyć!!! tak, ale w tej chwili (przynajmniej ja) odnosze takie wrazenie, ze zamiast zastanowic sie nad problemem piszesz kolejne pytania piszesz, ze znalazles wiele kursow? a ile z nich przerobiles? przeczytales? zwroc uwage na to, ze nie zawsze znajdziesz kurs w ktorym bedzie opisane krok po kroku jak rozwiazac problem, ktory Ty akurat sobie wymysliles... w koncu trzeba pewne problemy rozwiazywac samemu a nie szukac kursow Ten post edytował mhs 3.08.2005, 09:09:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 22:27 |