![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mecze sie jakis czas z czyms takim...Chcisalbym to jakos przerobic ladnie (najlepiej pod diva,ale wydaje mi sie to cosc ciezkie)
Prosze o proponowanie swoich kodow... Ten post edytował SmokU 28.07.2005, 23:42:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej!
Sorki, troszke za malo napisalem i sie nie zrozumielismy. Mi nie chodzi o zaokrąglanie obiektów, ale tworzenie obramowania z obrazków, http://webing.pl tutaj w main jest coś takiego, tylko rozchodzi sie pod firefoxem i operą... Nie czekam na to, że ktoś napisze mi cały kod, bo nie o to chodzi, chce tylko porade od wyjadaczy jak oni robią coś takiego. Zależy mi na ładnym wyglądzie pod każdą przeglądarką (IE też, bo jednak 85% userów właśnie używa IE), ale takżę na dość schludnym kodzie. Nie chce mi sie wierzyć, że używając normalnych (w standardach) poleceń można uzyskać taki efekt. Myślę, że nie jestem jedyną osobą z takim problemem i wiele osób może się nauczyć, jeśli zobaczy tutaj podpowiedź (niekoniecznie gotowy kod). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 15:56 |