![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Na serwerze www.za.pl mam 3 pliki:
index.html, ob_rejestracji.php no i registion.txt. index.html:
plik ob_rejestracji.php
i trzeci pusty plik registion.txt. i powinno być tak: 1) użytkownik wypełnia formularz (jest dobrze) 2) na drugiej stronie pojawiają mu się jego dane (jest dobrze) 3) dane użytkownika są zapisywane w pliku registion.txt (jest źle) Wyskakują mi dwa błędy naraz: Warning: fopen(registion.txt): failed to open stream: Permission denied in /home4/fr/freeregister/ob_rejestracji.php on line 12 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home4/fr/freeregister/ob_rejestracji.php on line 22 nie wiem co jest grane... dodam jeszcze że u mnie na komputerze z zainstalowanym 'krasnalem' wszystko jest ok. ale jak już puszczę na serwer w necie to do bani Ten post edytował dexter_m 24.07.2005, 20:53:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak przez php nie mozesz nadac praw to robisz to raz przez ftp i wszystko ma dzialac ok.
Jezeli te pliki ktore beda przesylane na serwer, beda zawsze przesylane do jednego katalogu to wystarczy ze przez ftp nadasz odpowiednie prawa tylko na ten jeden katalog i tyle. Sprawa by sie skomplikowala gdybys chcial za pomoca php tworzyc lub usuwac katalogi - w tym przypadku bylo by to chyba nie mozliwe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 05:24 |