Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> instalacja mySQL / php na serwie, jak to zrobić.... :)?
snakeman

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Prosze o pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . czy da sie zainstalować mySQL na serwerze który go nieobsługuje?? mam konto na
Kod
www.icp.pl
i oni tam tego nieobsluguja w zwiazku z czym niemoge zainstalowac IPB 1.3 mam doła i prosze o odpowiedz czy da sie tam jakos wbic mySQL?? bo php maja......

Ten post edytował snakeman 21.07.2005, 14:53:11
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tiraeth

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

1. Nie ten temat - zapewne otrzymasz ostrzeżenie

2. Chyba nie umiesz czytać...
Cytat(Oferta ICP (Cennik))
Pakiet Baza Danych
dostęp do bazy PostgreSQL lub MySQL
miejsce na dysku w ramach posiadanego konta

Cena: 12,22PLN / m-c

I muszę to napisać bo nie wytrzymuję:
Człowieku ile Ty masz lat? 13?! Kto Cię do internetu "wpuścił" jak nie znasz podstawowych zasad, poza tym nie stosujesz się do uwag jakie Ci podajemy - jeżeli ktoś Ci daje ostrzeżenie za to, że piszesz tematy w niewłaściwych działach, to weź to sobie wklep do główki i pomyśl, żeby na przyszłość nierobić takich rzeczy. Dostaniesz zapewne już drugie ostrzeżenie i mam nadzieje, że to będzie ostatnie jakie otrzymasz za "niewłaściwy dział na forum".

Po drugie: Zapoznaj się z tematem BYKOM-STOP w O forum. Twoej wypowiedzi są pełne błędów, my oczywiście je poprawimy (takie nasze częściowo jest zadanie) ale staraj się unikać takich błędów jak "pomuc" bo to aż razi w oczy!

Po trzecie: "sora za ten sapm ale dopiero sie uczse" (wypowiedź w poprzednim temacie) - nie można się nauczyć nie spamować... to się wie, a nie uczy. Chodzisz po tym forum i zapewne widzisz jak zwracamy uwagę na powtarzające się tematy, czy też "NTF", co oznacza NieToForum... i to powinno zmobilizować Cię do tego aby nie "spamować" czy też nie "crossposting'ować", bo niestety my musimy potem za Ciebie przenosić (czyt. myśleć) - bo Tobie się niechce kliknąć linka prowadzącego na forum Bazy danych, gdzie ten temat powinien się znajdować.
I teraz co ja mam zrobić? Przenieść tematu nie mogę bo nie mam do tego praw... i musimy oboje czekać, aż człowiek z rangą Moderator przeniesie ten temat.

Dziękuje za przeczytanie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.12.2025 - 18:09