|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2005 Ostrzeżenie: (10%)
|
Prosze o pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . czy da sie zainstalować mySQL na serwerze który go nieobsługuje?? mam konto na
Kod www.icp.pl i oni tam tego nieobsluguja w zwiazku z czym niemoge zainstalowac IPB 1.3 mam doła i prosze o odpowiedz czy da sie tam jakos wbic mySQL?? bo php maja......
Ten post edytował snakeman 21.07.2005, 14:53:11 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
1. Nie ten temat - zapewne otrzymasz ostrzeżenie
2. Chyba nie umiesz czytać... Cytat(Oferta ICP (Cennik)) Pakiet Baza Danych dostęp do bazy PostgreSQL lub MySQL miejsce na dysku w ramach posiadanego konta Cena: 12,22PLN / m-c I muszę to napisać bo nie wytrzymuję: Człowieku ile Ty masz lat? 13?! Kto Cię do internetu "wpuścił" jak nie znasz podstawowych zasad, poza tym nie stosujesz się do uwag jakie Ci podajemy - jeżeli ktoś Ci daje ostrzeżenie za to, że piszesz tematy w niewłaściwych działach, to weź to sobie wklep do główki i pomyśl, żeby na przyszłość nierobić takich rzeczy. Dostaniesz zapewne już drugie ostrzeżenie i mam nadzieje, że to będzie ostatnie jakie otrzymasz za "niewłaściwy dział na forum". Po drugie: Zapoznaj się z tematem BYKOM-STOP w O forum. Twoej wypowiedzi są pełne błędów, my oczywiście je poprawimy (takie nasze częściowo jest zadanie) ale staraj się unikać takich błędów jak "pomuc" bo to aż razi w oczy! Po trzecie: "sora za ten sapm ale dopiero sie uczse" (wypowiedź w poprzednim temacie) - nie można się nauczyć nie spamować... to się wie, a nie uczy. Chodzisz po tym forum i zapewne widzisz jak zwracamy uwagę na powtarzające się tematy, czy też "NTF", co oznacza NieToForum... i to powinno zmobilizować Cię do tego aby nie "spamować" czy też nie "crossposting'ować", bo niestety my musimy potem za Ciebie przenosić (czyt. myśleć) - bo Tobie się niechce kliknąć linka prowadzącego na forum Bazy danych, gdzie ten temat powinien się znajdować. I teraz co ja mam zrobić? Przenieść tematu nie mogę bo nie mam do tego praw... i musimy oboje czekać, aż człowiek z rangą Moderator przeniesie ten temat. Dziękuje za przeczytanie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
snakeman instalacja mySQL / php na serwie 21.07.2005, 14:50:17
snakeman 1.Grunt że sie rozumiemy
2.Nie bij
3.Nie placz
4.... 21.07.2005, 15:32:40
tiraeth Cytat4.rozuemim o co ci chodziło i może cie to zdz... 21.07.2005, 17:21:40
snakeman hmm dobrze przekonałeś mnie 21.07.2005, 22:06:52 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 26.12.2025 - 13:09 |