![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Najpierw moze przedstawie sytuacje. Mam klienta dla ktorego pisze serwis, ale ostatnio zaczely sie pewne klopoty z dogadywaniem sie. Obawiam sie ze w momencie zainstalowania strony na ich serwerze (a w umowie jest napisane to jako warunek ukonczenia strony i wyplaty nazleznosci) zostanie zmienione haslo do serwera, oni beda miec stronke i nie wyplaca mi pieniedzy. Nie mam ochoty sie bawic w prawnikow i ciagac sie po sadach bo nie mam na to czasu, chce wprowadzic jakies zabezpieczenie kasujace strone. Prosze was o jakies pomysly w tym temacie. Mi przyszlo do glowy, wsrod bibliotek zakodowac funkcje, ktora zostanie uruchomiona po wejscu na specjalny url z kodem, kasujaca wszystkie pliki php. Ale widze w tym juz kilka problemow. Moze jakies inne sposoby? Pozdr php -> Hydepark / crashu |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiesz backup wtedy to nie problem, bo jesli on nie wie gdzie jest to zabezpieczenie, to 2,3 i 4 raz mu tak zrobisz, co zniecheci go...
Jesli licencja to na jakich warunkach? Jako licencja na strone za calosc na zawsze, czy na jakis czas (okresowa)? Ostatnio zastanawialem sie nad licencjami rocznymi, na nieduze kwoty, zawsze wtedy klient jest zwiazany z nami w pewien sposob. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 15:07 |