Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> target
simon_n

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Gdy moje strony opierały się na tabelkach to po na jechaniu linka z menu tekst pokazywał mi sie w drugiej tabelce bo pisałem np. <a href="...html" target="srodek">
A jak to zrobić za pomocą div-ów mozna w nich umieści polecenie target tak aby wysyłał dokumentdo drugieo div-a (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kamiseq

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

wiesz chyba ci bedzie to trudno zrobic bez ramki

ale np mozesz uzyc js po nakliknieciu lub najechaniu myszka bedzie sie pokazywal blok czy co tam chcesz gdzie chcesz!
Kod
onMouseOver=\"document.getElementById('adres').style.display = 'block';\"
onMouseOut=\"document.getElementById('adres').style.display ='none'\";

i pojawi sie lub zniknie
Kod
<div id=\"adres\"class=\"czarny12\"align=\"center\"valign=\"top\">
                                                                                                                                                       ul. Kazimierza Wielkiego 51<br />        
                                                                                                                                                       30-074 Kraków<br />
                                                                                                                                                       tel. (+12) 623 73 14<br />
                                                                                                                                                       tel. (+12) 623 72 82</div>
tylko ze to jest fragment php wiec wszystki " musialy byc zamienione\" zeby sie nie plul:) jak bedziesz to pisal pod normalnym html to pozamieniaj.

tak sie mozesz bawic ale nie jestem przekonany czy o cos takiego ci chodzi
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 4.10.2025 - 03:39