![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewnie banalny problem, ale nie mogłem się doszukać na forum. Mam skrypt:
mam poprawnie zainstalowane Apache 2.0.54, mySQL 4.1.12a i php 5.04, kiedy uruchamiam skrypt, nic się nie dzieje - nie otrzymuję żadnej informacji, po porstu biały ekran przeglądarki. Sprawdzałem w phpMyAdmin - baza nie została utworzona itp. Hasło wpisałem takie jak w konfiguracji mysql. z góry dziękuję za pomoc. pozdrawiam. Ten post edytował amaze 12.07.2005, 11:55:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę sobie poradzić... przejrzałem php.ini, ale nie wiem, który fragment poprawić. (jest ;extension=php_mysql.dll), oraz poprawna ścieżka do extensions. (jeśli o to chodzi). Sorr za zawracanie głowy.
//edit nie zauważyłem, że przed extension=php_msql.dll, jest znak ";", tak zresztą jak przed resztą ext. Usunąłem go i teraz wykrywa błąd już w 7 linijce - czyli podczas łączenia się z bazą. Usunięcie wszytskich znaków ; nic nie daje, jedynie przy restarcie apache'a wykrywa mi błędy - nie może odnaleźć niektórych modułów. Ten post edytował amaze 12.07.2005, 14:59:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 23:23 |