![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
obecnie mam wewnętrzny adres IP i nie mogę postawić serwera apache żeby był widoczny przez wszystkich. Słyszałem, że można uzyskac zew. adres za pomocą takkich serwisów jak dyndns.org , ale czy wtedy widoczny będzie w internecie mój cały komputer, czy tylko te plii, które są w katalogu apache'a htdocs? Mógłbym prosić o szczegółową instrukcje co muszę zrobić żeby miec zewnętrzny adres IP? i czy coś muszę ustawić żeby w internecie widoczny był tylko jeden folder a nie mój cały komputer? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co? nie miałaby więcej klientów? czy takie rozwiązanie nie jest możliwe czy co?
wogole to mozesz mi powiedziec jak dzialaja te wszystkie serwery, ktore nadaja domene? oni musza na to jakas licencje wykupic, bo jezeli nie to przeciez kazdy moglby sobie zrobic taka domene .pl na wlasnym kompie zamiast wykupowac np. w nazwa.pl? i jak to pozniej dziala, ze jak wpisze w przegladarce adres , ktoruy zostal wykupiony w nazwa.pl to mi przekieruje to na wlasciwa strone? to ma jakies polaczenie z glownymi serwerami czy co? sorry ale nie bardzo kumam zasady dzialania tego. a jakby byl to port 80 to nie trzebaby podawac tego portu? - dlaczego tak jest? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:29 |