![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Uwagi, pytania zwiazane zwiazane z artykulem autorstwa kwiateek "Session Handler - Zarządzanie zasobami sesji" prosze pisac w tym temacie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
dziekuje Kwiatkowi za udostepnie tej klasy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) mam kilka pytan odnosnie session handler czy zawsze lepiej stosowac session handler w mysql czy tylko wtedy gdy chce zliczac userow obecnie przebywajacyh na stronie, w konkretnym dziale itd. czy ten session handler dziala w taki sposob ze user zamyka przegladarke, a nastepnie znowu wlacza i wchodzi na ta sama strone i znowu jest zalogowany? dlaczego jak w jednym oknie przegladarki jestem zalogowany, otwieram drugie okno przegladarki i tez jestem zalogowany? czy to wina mojego skryptu czy tak ma dzialac session handler na mysql i to jest wlasnie ten czas zycia sesji? do zliczania klikniec, wejsc na strone, itp, lepiej stosowac session handler czy mozna zwykle sesje w plikach? bo obawiam sie ze nie bede mogl zmieniec tego wpisu odnosnie session_handler na serwerze. dziekuje za cierpliwosc, wyrozumialosc i dobre odpowiedzi dobranoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:41 |