![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam konto na serwerze e2uhosting.com i chcialbym zalozyc na nim swoj upload tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. Probowalem zainstalowac Advanced Transfer Managera phpATM_130. Przerzucilem pliki na serwer i chcialem sie zarejestrowac ale wyskoczyly mi jakies bledy i sie poddalem. Bylbym zobowiazany gdyby ktos mogl mnie przeprowadzic przez instalacje i konfiguracje uploadu dla Windows XP. Pozdrawiam Ten post edytował argamedon 7.07.2005, 11:00:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak tez zrobilem ale nic interesujacego mnie nie znalazlem.
Nie moge zrozumiec zachowania takich ludzi jak ty crashu. Nie chcesz to nie pomagaj i problem z glowy. Skoro porsze o pomoc to znaczy ze sam nie moge sobie poradzic. Jezeli uwazasz ze nie zasluguje na twoja uwage i pomoc z twojej strony to trudno moze ktos inny bedzie bardziej wyrozumialy. Poza tym nie jestem tu po to zeby prowadzic slowne potyczki tylko zeby uzyskac pomoc wiec dajmy juz spokoj Pozdro (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował argamedon 7.07.2005, 11:15:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 19:47 |