![]() |
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jak zapewne część z Was już może zauważyła, powstała nowa grupa Opiekunowie (w zasadzie została wskrzeszona).
W ich kompetencjach będzie zajmowanie się następującym forum:
W kompetencjach tych osób leży zajmowanie się wyznaczonym forum. Proszę o przestrzeganie pewnych zasad:
PS.: Naprawdę nie na zależało mi podczas tworzenia tej grupy uniżać czyjej wiedzy, pracy włożonej w forum, tylko po prostu niektóre osoby były bardzo rzadko na forum, więc nie posiadały czasu – myślę że te rozwiązanie jest najlepsze z dostępnych. Jeżeli to kogoś uraziło bardzo przepraszam. Przy okazji: Na forum wszystkie osoby mogące moderować forum (zarząd, admin, moderatorzy, opiekuni) przystąpili do akcji: „Poprawa pisownia”. Jej zadaniem nie jest poprawianie każdego błędu tylko tych większych wręcz kłujące w oczy (literówka albo jakiś błąd każdemu może się zdarzyć). Wszelkie pytania proszę kierować do mnie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Hmm myślę, że crashu się nadaje w takim razie dodam i go do tej grupy, jeżeli dr_bonzo chciałby to niech się odezwie do mnie gdzieś na prv.
Tymczasowo myślę, że grupa posiada już komplet ludzi, na razie rekrutacji do niej nie będzie jak padnie decyzja ze będzie potrzeba więcej ludzi, to na pewno dam znać. Co do ortografii to będziemy poprawiać tylko błędy typu „terz”, „zeczy” i podobne – bardzo rażące po oczach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:46 |