![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.Mam taki problem. Wczoraj zacząłem się uczyć smartów i jak narazie dobrze mi szło do dzisiaj:)
Mianowicie: Mam dwa pliki: Jeden php pobierajacy z bazy danych (z jednej tabelki) dane osobowe studenta: Oto kod (dane_stud.php):
Drugi plik tzw. szablon:) :
No i jak zrobić takie coś, żeby mi wpisywało w odpowiednie "inputy" odpowiednie wartości z Mysql'a. Oczywiście za pomocą smarty. Napewno jest to bardzo proste ale za nic nie mogę tego zrobić. Prosze o pomoc i z góry dziękuję. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki to ma związek w php 5 ?
Zamykam - nie to forum. A ja otwieram - w końcu w php5 można robić również zupełnie normalne rzeczy, polegające na wywołaniu najprostszych templatesów. Nie wszystko musi zawierać throw i private ![]() DeyV Co nie zmienia faktu, że ten temat mógł trafić na forum 'początkujący" -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:43 |