![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tak dobrze sie zapowiadalo.............
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@emilio - to mi dokładnie chodzi - napiszę kilka stron artykułu męcząc się aby on jakoś wyglądał i miał układ oraz składał się w logiczną całość - edtując mój artykuł i dopisując jakieś pierdoły czy kolejny iterator nikt nie doceni wkładu pracy jak wlożyłem w artykuł - a tak ktoś poczyta ocenii i może doceni. Na vortalu będe widniał jako Paweł "NuLL" Krefta a nie jako grua 20 osób z czego 15 napisało 1% artykułu. Nasuwają mi się teksty sprzed dwudziestu lat typu "dobro wspólne" - gdzieś musi być granica. Ja mówię wprost - mnie uzupelnianie phpedii za bardzo nie ciągnie - wole napisać artykuł który zostanie opublikowany na łamach vortalu.
Inna głupia rzecz: w profilu każdy może Każdemu napisać że jego zainteresowania to wyczynowa jazda kombajnem po autostradzie lub zgniła marchew nieprawdaż ? Przykład prosty i bolesny. Co do dzielenia się kodem obaw nie mam - i to co mam nadzieję opublikować opublikuję na GPL czy czymś podobnym (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował NuLL 23.06.2005, 19:17:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:33 |