![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak niektórzy zapewne wiedzą, od dłuższego czasu pracuję nad phiendem 2. Niestety, po n-tym refactoringu i pisaniu wszystkiego od nowa jestem tym trochę zmęczony i raczej nie wydam tego kiedykolwiek o własnych siłach. Za to kod, który jest już napisany, bardzo mi się podoba i szkoda go marnować.
Więc poszukuję ludzi do współpracy. Główne założenia:
Co do samego MVC, kilka słów:
** jeżeli temat tutaj nie pasuje, można śmiało przenosić Ten post edytował hawk 30.05.2005, 20:02:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Cudi @ 2005-06-14 16:35:15) Jeśli chodzi o serwer z php 5 to na dotgeek.org jest darmowy hosting, nie powinno być problemów z uzyskaniem konta dla projektu. mam tam konto developerskie i nie polecam, mam tam problemy z dzalaniem niektorych skryptow ( PHP5 ), serwer czasem nie dziala czasem dziala "dziwnie" i jest tylko 10 mb c na archoiwa jest troche za malo (chyba ze zmienili). Soureforge.net chyba jest jest lepsiejszy zwlaszcza ze tam chyba byla pierwsza czesc phienda |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 12:51 |