![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam serwer apache z php , poniewaz ostatnio wziałem się za naukę tego języka, jednak doszedłem teraz do mysql... i aby kontynuować lekturę chciałbym zainstalować sobie mysql. Możecie mi powiedziec jak to zrobić? Co i skąd muszę ściągnąć? I czy będzie mi działać na wewnętrzym ip to wszystko (tylko do domowego uzytku do nauki) Pozdrawiam Ka-lolek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak go sie wlacza?
ja wlaczylem na razie tylko mysql command line client ale jak wlaczyc ten serwer to nie wiem... po instalacji pokazalo mi sie okienko i trzeba bylo stworzyc jakies konto w myswql .com ale klinalem cancel... po co one bylo i do czego sluzylo? pozniej jakas konfiguracja... nie wiedzialem co trzeba tam zrobic i ustawic kliknowlem jakies anonymous user a reszte na czuja;) co tam trzeba bylo ustawic? edit i jeszce co do tego polaczenia... wpisze localhost i powinno sie polaczyc? samo znajdzie w ktorym folderze sie zainstalowal? Pozdrawiam Ka-lolek Ten post edytował Ka-lolek 14.06.2005, 20:13:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:50 |