![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problema
mam cos takiego Array ( [0] => panel [1] => dupa [2] => jasna [3] => ble [___count] => 4 ) i chce zrobic z tego jedna tablice jak to zrobic -> powinno się konić na "ble" ale to moze byc mobline bo moze byc nawet 15 indexów w talibach |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak
mam tablice taki kod
zwraca mi on Array ( [0] => panel [1] => dupa [2] => jasna [3] => ble [___count] => 4 ) Jest to system linków na bazie xx.pl/panel/dupa/jasna/ble [To jest adres odpowienidka xxx.pl/index.php?cmd=panel&cos=dupa&cos_innego=jasna&ble=ble] W tym momencie mam problem do porabrania infromacji gdzie user sie w danej chwili znajduje chodzi mi o to żeby zrobiło mi z tych tablic takie coś: panel/dupia/jasna/ble W tym momencie wrzucam ten adres do bazy z userami on-line. i mam gotowy adresik gdzie user aktualnie się znajduje. Potrzebuje to aby wyświetlic potem adres przez $GLOBALS['actual']['adres']/$_adres_stworzony_przez_tablicę. Chętnie przyjme inne rozwiazania (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Hpsi+ 11.06.2005, 09:46:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 17:47 |