![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem w trakcie tworzenia systemu aliasow - SYF.PL (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) W zasadzie najwazniejsze funkcje sa gotowe, ale za nim to wszystko zakoncze i wypromuje prosilbym o Wasze cenne rady co by tu jeszcze zmienic, poprawic itp. Mozecie wiec testowac i zglaszac uwagi, bede wdzieczny za wszystkie opinie. I prosze sie nie bac dodawac glupich aliasow czy czegos, bo i tak pozniej to wszystko skasuje (czyt. konta itp). Prosze takze o ocene laya (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) EDIT Testy zakonczone, mozna rejestrowac aliasy juz na powaznie. Ten post edytował NewMan 5.06.2005, 17:49:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś tu wrzucił wyniki walidacji linków na stronie syf.pl.
Wynik był taki: java script:popUp('polec.php') What to do: You must change this link: people using a browser without JavaScript support will not be able to follow this link. See the Web Content Accessibility Guidelines on the use of scripting on the Web and the techniques on how to solve this. Response status code: 501 Response message: Protocol scheme 'javascript' is not supported Line: 115 Zastanawia mnie sens tej wskazówki. W dzisiejszych czasach brzmi to mniej więcej jak: musisz zmienić layout strony ponieważ istnieją na świecie przeglądarki tekstowe które nie wyświetlają obrazków. A tu są wskazówki jak to osiągnąć: nie używaj tagów takich jak: img oraz atrybutów takich jak background: url(..).... Być może ten post nie jest ściśle na temat ale wydaje mi się, że zastanawianie się co robić gdy ktoś ma wyłączony javascript w przeglądarce jest bezsensowną stratą czasu. Nie wyobrażam sobie stworzenia strony internetowej wykorzystującej jakiekolwiek techniki o oczko wyżej od podstawowych bez wykorzystania javascript. Jeżeli czyjaś przeglądarka nie obsługuje javascript to nie nadaje się do przeglądania internetu. Jest usenet, są emaile... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 12:30 |