![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie nosze sie z zamiarem zakupu ksiazki pt.: "php i MySQL Tworzenie stron WWW wydanie 3 " wydawnictwa Helion. Kosztuje okolo 80zl.
Mialem juz do czynienia z php i MySQL, ale tym razem potrzebuje cos bardziej zaawansowanego. Chce wykorzystac PHP5(zalezy mi na obiektowosci) i MySQl (wersje wykorzytujaca transakcje - 4.0.11 lub wyzsza). Link do strony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ActivePlayer @ 2005-05-05 14:00:39) Cytat dosc dobra ksiazka dla zaawansowanych (php5) to ta http://helion.pl/ksiazki/phpzpv.htm jestem szczesliwym posiadaczem tej książki. powiem tak... nie ma w niej ani grama manuala. ksiazka uczy podejscia do rozwiazywania pewnych problemow, optymalizacji. zreszta spis tresci bardzo dobrze ją opisuje. osobiscie polecam. lepszej nie znam na polskim rynku ksiazki znaczy bardziej zaawansowanej, plus to to ze w koncu autor nie uczy skladni przez pol ksiazki a mowi bardzo fajne rzeczy nie zawsze jednak jezykiem przystepnym i milym. zawiera ciekawy rozdzial (20) o dzialniu maszyny zend i php i chocby dlatego warto ja kupic. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 08:45 |