![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje utworzyć temat z zagadkami...
Sprawdzimy kto jak umie rozwiązywać je... proszę na nie ,nie odpowiadać tylko przysłać prywatne wiadomości z odpowiedziami. na odpowiedzi czekam do 4.06.2005 zagadka: Jakie liczby naturalne napisane za pomocą dwu cyfr zwiększają się po usunięciu cyfry z lewej strony. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczerze mowiąc chciałem zrobic fajny konkurs a wyszedł że się burdel zrobił...
jeszcze pogadam z hwao jutro to morze odratujemy ten wątek (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) [edit] juz pogadalem sobie z hwo PROSZ O NIEODPOWIADANIE TUTAJ Prośba do modów (hwao) o wywalanie pogaduszkowych postów, chciałbym żeby ten temat zachował przejrzystość Wszystkie odpowiedzi na PM przypomne zagadke jeszcze: Ludzie tworzac mnie, niszczą kawalek tego na czym im zależy Jednak potem, cieszyć się mogą coraz wiekszym zniszczeniem Które jednak przynosi im korzyści. Ale i tak, kiedyś matka przestanie ich zadowalać Gdyż to na czym im zależy, zniknie. I wtedy popadne w zapomnienie... I to co było...już nie powróci... Zostanie tylko pustka, zniszczenie I nedzny procent tego, w co kiedyś obfitowałam czekam na odpowiedzi do soboty... --- Tak nie powiedziałem... ale niech bedzie ... hwao ___________________________________________________________________ Witam! Zgodnie z moimi oczekiwaniami, nikt o odpowiedział na zagadke w tym tygodniu... Poprawną odpowiedzią jest ,,kopalnia", ktorej nieudzielił nikt... drugą odpowiedzią moglo by byc: je ,,ogień" co również pasuje do postawionych kryteriów. już jutro zadam łatwiejszą zagadke... Ten post edytował kowal1122 4.06.2005, 15:58:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 23:00 |