![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest cała 1 strona moja nazwana index.html może ktoś mi podpowie jak dodać kod by była zwykła rejestracja poprzez wpisanie przez uzytkownika email iraz hasło i po nacisnieciu przyjdzie do niego mail a rejestracja i w mailu kod po nacisnieciu tego kodu zaakceptuje jego logowanie co pożniej da ze będzie trzeba dac logowanie i tam wpisze swój mail i hasło czy ktos mi poda kod gdzie mam go u siebie wkleić a co do bazy danych to mam ja na serwerze ale niewiem jak ją zrobić tam jakomś tabele trzeba zrobić prosze bardzo o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym kod wkleil w drugim pliku do ktorego sa przesylane dane z formularza. a jaki kod to juz sam musisz napisac bo w innym temacie mowiles ze chcesz sie nauczyc a bez praktyki to nie dasz rady. jak sam do tego nie dojdziesz to i sie nie nauczysz.
----------------- ale jestes twardy w 3 dni 34 posty. nikt nie ma takiej sredniej na tym forum (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) wniosek wiecej dzialaj mniej pytaj a raczej pytaj jak masz problem jak napisany skrypt Ci nie dziala, bo jak chcesz gotowy skrypt zeby ktos napisal to do dzialu "Gielda ofert" pewnie za kase ktos Ci napisze Ten post edytował Pigula 29.05.2005, 16:11:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 13:19 |