![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2005 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę Was o ocenę grafiki/modyfikacji/doboru działów mojego forum. Adres to forum.webtown.pl. Zarejestrowanych jest na nim około 90 userów - forum istnieje od 3 tygodni. Zapraszam do oceny i rejestracji. Pozdrawiam, Grzegorz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do tej pory sie nie wypowiadalem na temat twojej strony bo jak itsme ma racje ciezko jest ja ocenic gdyz jest to forum. to moze byc dodatek do jakiej strony ale nie strona sama w sobie. grafika srednio mi sie podoba a co do tych niszczesnych user to 86 zarejstrowanych, zalozmy ze byli wszyscy jednoczesnie na forum troche ekstremalny przypadek) +powiedzmy jeszcze 40 gosci (tez malo prawdopodobne) to daje okolo 120 a gdzie jeszcze 80? boty? nawet jezeli to czy te wyniki sa miarodajene gdzie 40% userow to boty?
pozatym ile razy nie wejde na ta strone a wchodze za kazdym razem jak czytam nowy wpis w tym watku to jeszcze nie widzialem wiecej niz 3 osob (userow, gosci i kogo tam jeszcze chcesz naraz) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 08:10 |