![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem, a że jestem bardzo początkujący, to nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Odpala się tabela, przy każdych danych jest skasuj, na dole formularz dodawania danych, ale jak coś dodaje czy kasuje to nie wprowadza żadnych zmian. Kod zrobiłem na podstawie gotowca. Proszę o pomoc.
-- (IMG:http://forum.php.pl/uwaga.gif) aleksander Ten post edytował aleksander 13.05.2005, 11:44:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Po pierwsze: nie ma sensu robić kilka update na jednym wierszu. Wystarczy jeden:
przyklad: update tabela set columna1=war1,columna2=war2 where id=jakiesid rozumiesz?Jak tak to popraw u siebie Po drugie:skoro update'a robi na kluczu 0,znaczy że do IDC zapisujesz 0 lub bodajze nic.Najwyraźniej gdzieś źle robisz linka z IDC. Daj echo $_GET['IDC'] i zobacz czy ci dobrze je wyswietla. POzatym widzę że robisz $_POST['IDC']. Do czego to ma byc? Przecież w tym kodzie nigdzie w formularzu nie dales pola o name=IDC. Tam zawsze bedzie nic. troche zagmatwany ten kod, albo ja nie kumam twqego toku rozumowania Pozdro, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:56 |