![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem ciemny z php i dopiero się uczę robić własne skrypty. Nie wiem jak zrobić coś takiego: Chcę zrobić skrypt komentarzu na stronkę. Jest już prawie wszystko fajnie gdyby komentarze były poukładane od najwcześniejszego do najstarszego. A jak to nie wypali to chociaż żeby na końcu komentarz była data jego dodania. Bardzo proszę o pomoc. Skrypt znajduje się tu http://fzr.host.sk/news/cos.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie moge cos mi nie wychodzi. Aha ten skrypt jest na plikach.
Skrypt, który pokazyje wpisy: [php:1:f1e77e4da6]<?php $plik=file("komentarze/dane.txt"); for($i=0;$i<count($plik);$i++) { $wpis=split(":",$plik[$i]); echo "<TR>"; echo "<TD valign=top>$wpis[0]</TD>"; echo "<TD valign=top><a class=mail href=mailto:$wpis[1]>$wpis[1]</a></TD>"; echo "<TD>$wpis[2]</TD>"; echo "</TR>"; } ?>[/php:1:f1e77e4da6] Plik, który dodaje wpisy: [php:1:f1e77e4da6]<? $plik=fopen("komentarze/dane.txt","a"); if (!$plik) { echo "Błąd Zapisu do pliku!"; exit; } fputs($plik,"$imie:$mail:$komentarzrn"); fclose($plik); header("Location: pokazwpisy.php"); ?> [/php:1:f1e77e4da6] Zmoderowany przez: [KaMeLeOn] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 06:39 |