Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [layout] moje przyszle portfolio - poczatki, opinie ? sugestie ? - mile widziane :)
B3T0N
post 18.05.2005, 22:34:35
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

inny nick teraz uzywam - w chwili wolnego czasu przysiadlem i w popoludnie zrobilem zarys swojego portfolio - hmmm menu zflashuje moze - sporo przede mna winksmiley.jpg

prosze o opinie, sugestie ?

http://noiseblocker.pl/hardstyler/hard.png

--------------------
PC-TUNING.PL - ZMODYFIKUJ SWÓJ KOMPUTER !!!
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
B3T0N
post 19.05.2005, 20:27:15
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

@Ociu

masz rację - dopasuję stronę do rozdzielczosci 1024x768 - poniewaz uwazam ze teraz to jest PRAWIE standard - raczej uzytkownicy nie beda sie cofac w rozdzielczosci - wrecz przeciwnie - spowoduje to, ze wiecej tekstu bede mogl umiescic - ogolnie chyba troszkę wydłuże stronę smile.gif

@Zajec

dobry pomysl - faktycznie - robilem juz takie rzeczy w css i bardzo ladnie sie przyjmuja i nie ma problemu z przegladarkami smile.gif

@emilio

hehehe - nie przesadzajmy smile.gif - w koncu dojdzie do tego, zeby nie uzywac wogole php smile.gif

hmmm podsumowujac Wasza dyskusje nad moja bidna stronka to dochodze do wniosku ze :

-js be
-java be
-xhtml be
-flash be
-dhtml be

PANOWIE smile.gif kazda technologia ma swoje wady i zalety i tak juz pozostanie smile.gif - niektore przegladarki radza sobie , a niektore nie smile.gif - nie uciekniemy od tego - trzeba wybrac kompromis - gdyby wszyscy tak uwazali ze ww. technik nie stosowac , to z czym bysmy zostali ? smile.gif z golym html'em ?smile.gif

dzieki za cenne rady i uwagi - napewno sie przydadza przy realizacji mojego skromnego portfolio smile.gif

pozdrawiam smile.gif

Ten post edytował B3T0N 19.05.2005, 20:28:37

--------------------
PC-TUNING.PL - ZMODYFIKUJ SWÓJ KOMPUTER !!!
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:20