![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatm czy moze ktos wie jak wyswietlic poprawnie polski literki bo na mojej stronie i wielu innych(korzystajacychz tego cms-a) jest z tym problem moj stronka z bedami =>Moja stronka ,za duzo nie kumam z php ale widze ze w stosunk do porzedniej wersij wykorzystuje makefont i chyba w tym jest problem . bo w porzedniej wersij 1.6 wszystko chodziło bez problemu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(majan @ 2005-05-09 12:56:14) wszystko dobrze, sciagam plik, ale jak proboje rozpakowac to mi wyrzuca blad: "! C:\Documents and Settings\majan\Moje dokumenty\ztp.hk.pl\nuked-klan\nuked_klan_173.zip: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone" i co z tym zrobic?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Dodano(po 10 min:)): juz sciagnalem:) wystarczylo ze zamiast ustawiac na wersje angielska, wszedlem na normalna, francuska no i sciaglem bez problemu:))) kurcze przeciez masz napisan ze nuked 1.7.x sa do bani poki co dla polako sciagnij sobie 1.6.6. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 16:58 |