![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam takie pole :
Jest to po prostu obrazek lupki, po nacisnieciu ktorego rozpoczynamy wyszukiwanie, jest on czescia pewnego formularza. Czy da sie zrobic podmienianie obrazkow przy najechaniu kursorem na ten "obrazko-submit"? Próbowałem ale nic mi nie zadziałało. Pozdrawiam - KM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(mario @ 2005-05-08 09:44:16) więc zastosuj w formularzu i dostaniesz w $_POST[submit] wartość która poinformuje Cię o przesłaniu formularza. A właśnie ze w tablicy $_POST jest wartość pola text które się wypełnia, ale nie ma żadnego info o przycisku szukaj, ani nawet współrzednych szukaj_x i szukaj_y, a to przecież obrazek submit. Tak więc jeżeli mam 4 takie obrazki, to nie jestem w stanie sprawdzić który został naciśnięty, ponieważ mam 4 submity w formularzu, każdy działa troszkę inaczej. Tak więc... lipa. Próbowałem metodą CSS, działa pod FF, ale pod IE już nie. Makabraaa... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 01:53 |