![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Mam taki problem
Pole input text - ta linijka ma nie przepuszczać niczego innego poza czystymi liczbami (żadnego tekstu). Jednak niedziała - tylko wyrzuca ten błąd w momęcie gdy pole jest puste całkowicie. Można wpisać tekst a regułka tego nie wyłapie. Dlaczego?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
po zastanowieniu sie edytuje poprzedni post:) i mam takie pytanie: chce znalezc w tekscie {title} na <a name="raporty.$nr"></a><h2> tylko zeby $nr zwiekszal sie gdy znajdzie nastepny oej zrobilem to inaczej w tekscie bede wpisywal {1}{title} tytul1 {/title} {2}{title} tytul2 {/title} itd i mam takie wyrazenie preg_replace("/\{([0-9])\}\{title\}(.*)\{\/title\}/", "<a name=\"\\1\"></a><h2>\\2</h2>", $tresc); a teraz jak walnac do tablicy wartosc \\2 czyli tytul1, tytul2 itd ? znalazlem cos o przelaczniku /e ale jak to uzyc ? i czy mozna wtedy zamieiniac te dane i jednoczesnie dopisywac do tablicy ? Ten post edytował AxZx 14.04.2005, 12:46:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 20:00 |