![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
Napisałem dla naszego forum moduł drukowania tematu (przycisk na górze) lub drukowania jednego wybranego posta (taka mała ikonka przy CYTUJ)... Przetestujcie to (najważniejsze są informacje czy sesja się nie wali)... Czekam też na propozycje co do wyglądu, zrobiłem standardowy, ale może macie jakieś propozycje... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Opinie tutaj lub na email kameleon@php.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawe usprawnienie:
użytkownik klikając na link "dodaj do strony wydruku" dodaje sobie na taką stronę tylko te wątki/posty które chce wydrukować. Bo tego trochę brakuje. Na przykład - wątek "HUMOR": wszystkiego nie warto drukować, ponieważ dużo jest niepotrzebnych "śmieci" typu: "dobre, he he" itd. a podział na strony i tak nie gwarantuje odsiania tego. A gdyby były takie "strony wydruku" (nie wiem jak to inaczje nazwać :-)) to user klika sobie w link/obrazek i zapisuje na takiej stronie wybrane posty, po czym drukuje na raz wybrane posty. Takie rozwiązanie stosowałem na swojej stronie i bardzo dobrze spełniało swoja funkcję. Całe rozwiąznie opiera się na jednej tabeli w bazie i sejsach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:54 |