![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chcialbym aby po kliknieciu na dany link wykonalo sie takie przypisanie a ogolniej by wartosc zmienej $row_lokata['NrLokaty'] poleciala na druga strone.Jak moge to uzyskać? (jak poprawić ten kod?) Bardzo Dziekuje za wszelką pomoc!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Masz racje, troche zamieszałem...chodzi o to że mam dynamiczna tabele ktora pobiera rekordy z bazy i wyswietla je-zrobione w petli 'do... while'.Przy kazdym jest link 'edycja'.Klikajac na niego odesle mnie do strony z edycja ale musze jeszcze przeslac klucz rekordu by wiedziec co ma byc edytowane.Mam dwie opcje przeniesienia tej wartosci: $_SESSION albo $_POST.Chcialem ominac formularz by nie tworzyl ich przy kazdym wyswietlonym rekordzie i wysylal polem typu hidden wiec zaczalem kombinowac z $_SESSION ale zapomnialem o najwazniejszym-php dziala na serwerze.
Nie mam innych pomyslow jak to zrobic...wiec jesli przychodzi Ci cos do glowy to plizzzzz napisz. Dzieki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 19:32 |