![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2003 Skąd: starchowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie musze zrobic Forum dyskusyjne w php zainstalowałem Apach 1.3.12 i niewiem co daleje nic sie neida zrobic mam duzo scryptów ...kilka forum zrobione przez kumpla ale niemoge tego odpalic niewiem co mam zrobic prosze o pomoc ...Z góry dziekuje
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Laki: Problem polega na tym, że nawet Noob (lub za Karolem Mayem Greenhorn) nie ma taryfy zniżkowej, czy ulg.
Podjąłeś się tematu napisania forum dyskusyjnego w php. Jaki jest Twój problem? Nie znasz języka. Chcesz pomocy, ok. Ale pomoc nie polega na tym, że powiesz "Bawie sie w kodzie źródłowym, pomóżcie". Nasza pomoc polega na tym, że podsuwany wskazówki, które pomogą danej osobie rozwiązać określony problem. Nie uczymy się za nikogo, nie piszemy nic za nikogo (chyba, że jest to ciekawe zagadnienie i jest kilka wersji rozwiużań - wtedy rozwija się dyskusja). Ty podchodzisz do tematu od złej strony. Najpierw przyjrzyj się rożnym działającym Forom - np. naszemu. Zobacz jakie mechanizmy tu działają, jakie są możliwości. Następnie rozpisz na kartce, co ma mieć Twoje forum. Rozpisz jakie będą wymagania systemowe (php, MySQL, inna baza..) Zacznij od narysowania jakiegoś diagramu, algorytmu. Następnie stwórz strukturę bazy (nieważne, czy bazy "rzeczywistej" czy systemu plików. Wykorzystuj sam zasoby internetu. Wszystkie potrzebne (podstawowe) masz w mojej sygnaturce. Zapewniam Cię też, ze rozwiązania chyba wszystkich problemów jakie możesz napotkać znajdziesz na forum. Nasza baza danych jest naprawdę bardzo duża. Wątek ten przenoszę do Hydeparku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:54 |