![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod odpowiada za wczytywnie zakładek i wszystko działa tylko nie wiem jak rozwiązać taki problem, mianowicie gdy klikam na link np. Zak 1 pojawia mi się zawartość tego diva, gdy klikam na Zak 2 pojawia mi się zawartość odpowiedniego diva ale nie znika zawartość diva wywołanego wcześniej, nie wiem jak to zrobić ze jeśli wybieram jakiegoś diva div wywyłony wcześniej znika |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zastosowalem do zakladek taka funkcje:
Kod var tabs = new Array('general', 'passdirs', 'comments'); function activateTab(tab) { for (i = 0; i < tabs.length; i++) { if (document.getElementById(tabs[i])) { document.getElementById(tabs[i]).style.display = 'none'; document.getElementById('link_' + tabs[i]).className = 'linkNA'; } } document.getElementById(tab).style.display = 'block'; document.getElementById('link_' + tab).className = 'linkA'; } gdzie var tabs to tablica z ID'kami wszystkich warstw zakladek. Dodatkowo zmieniam jeszcze klase samego linka, ale to mozesz sobie usunac. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 16:16 |