![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WITAM!!!
Proszę o ocenę stronki: sieci_komputerowe.w.interia.pl Główny cel to stwrzenie witryny zgodnej ze standrdami sieciowymi: XHTML 1.0 oraz CSS 1.0 i ECMAScript (JavaScript). Również mam kilka pytań. 1. Dlaczego strona ładuje sie tak długo? Arkusz .css zajmuje niecałe 2kB, poszczególne pliki główne ok. 20kB, natomiast cała strona zajmuje ok. 3 MB. To chyba nie jest aż tak dużo? 2. Co można zmienić, aby było lepiej? 3. Proszę o wszelkie uwagi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WItam!!!
Cytat Jest na to metoda, żeby interia nic nie wstawiała, ale ona Cię nie zainteresuje Pewnie masz na myśli zapłacenie za miejsce na serwerz, ale niestety to rzeczywiście mnie nie interesuje.Cytat Generalnie jest już w miarę dobrze, ale masz problemy ze znaczkami & musisz je zastąpić & lub odpowiednim kodem w zależności od kodowania (dla utf8 to &) Niestety nie do końca rozumiem... Mozna troszkę jaśniej. Gdzie jest ów błąd?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Cytat Co do sprawdzenia Twojego kodu i tylko Twojego to proponuję FF + dodatek Web Develop i z opcji wybrać Validate local HTML ;-) W ogóle wypas dodatek Sprawdzałem na stronach w3c - moje pliki są poprawne (XHTML 1.0 Transitional). Co to jest FF + ten magiczny dodatek (chyba o tym nigdy nie słyszałem...). Dzięki za rady Ten post edytował JaRoPHP 30.03.2005, 09:47:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 00:35 |