![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wygląda logowanie do panelu i tutaj wszystko jest ok ale mam pytanie co do zewnętrznej częsci panelu. otóż mam plik prezentujący dane z bazy. jest to plik opisy.php który wyświetla dane z bazy za pomoca while wygląda on tak:
i chciałbym zrobić coś takiego że jeśli sesja jest aktywna i jestem zalogowany w panelu to przy kazdym opisie na stronie pojawiała się opcja skasuj opis, czyli taki kod
i teraz nie wiem za bardzo jak to zrealizować w pliku opisy.php trzeba zrobić coś w stylu jeśli seesja jest aktywna to pokzuj ten kod przy kazdym linku czyli trzeba dodać to do while. Mogłby mi ktoś podpowiedzieć jak to zrealizować Ten post edytował stefan_precz 24.03.2005, 16:14:37 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i zwaraca mi błąd Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO in c:\usr\krasnal\www\opisy\opisy.php on line 202 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:25 |