<?php
(
(
[0] => 2
[1] => Startujemy 1 stycznia
[2] => Została podjęta decyzja, że ruszamy 1 stycznia. Teraz pilnie poszukujemy ludzi do redakcji, sponsorów itp. Jeżeli kto¶ jest chętny pilnie prosimy o kontakt !!!
[3] => 1072547981
[4] => 1
[5] => brak
[6] =>
[7] =>
)
(
[0] => 3
[1] => Houllier pochwalił Dudka
[2] => Dudek po trzytygodniowej przerwie w grze powrócił między słupki bramki LFC. Dotychczasowo Dudek przesiadywał na ławce rezerwowych a bramkarzem numer 1 był
hris Kirkland. Dudek powrócił miedzy słupki dzięki temu, że Kirkland nabawił sie kontuzji.\" Nie jestem zadowolony, że stało sie to w taki sposób, mój powrót zawdzięcz
a
kontuzji mojego kolegi z druzyny. \" - przyznał DudekJednak powrót Dudka do bramki LFC nie był taki jaki on sam sobie
ymażył, LFC zremisował z Man. City 2:2. Ale pomimo tego Dudek zebrał spore pochw
ały od trenera.Ľródło: Życie Warszawy
[3] => 1072894385
[4] => 1
[5] => dudek.jpg
[6] =>
[7] =>
)
[2] => Array
(
[0] => 4
[1] => Gerrard: \" Ja się nigdzie nie wybieram \"
[2] => Steven Gerrard zdementował wszelkie plotki, które mówiły o jego odej¶ciu z LFC jeżeli drużyna z Anfield nie bedzie uczestniczyła w Lidze Mis
trzów.\" Ludzie mówi±, że jężeli Liverpool nie osi±gnie prawa gry w Champions League to ja odejde z klubu. Więc ja chce
odkre¶lic, że to wszystko to plotki a ja nie my¶le teraz o opuszczeniu LFC \". - powiedział Gerrard\" Podpisałem 4-letni kontrakt i my¶le teraz tylko o dobrej grze i w żadnym wypadku nie planuje odejscia z
lubu \".Ľródło: lechsport.pl
[3] => 1072895411
[4] => 1
[5] => gerrard.jpg
[6] =>
[7] =>
)
)
?>
Dobrze to pokazuje mi coś takiego.
Jak teraz to dodać do bazy. Albo naczej, jak zrobić by wyświetliło mi z pierwszego newsa(0) 5 opcję czyli "brak"??