![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ostatnio ktoś do mnie napisał z numeru 7804486. Jakoś dziwnie mówił. Po kilku minutach zczaiłem się, że ten ktoś gada od rzeczy, pisze jakieś dziwne rzeczy nie opowiadając na pytania. Czasami nawet pisał 2 linijki tekstu w ciągu 1 sekundy. Powtarzał się i był nie do zrozumienia. Jak pisałem "hehehe", to on coś o humorze, ja pisałem przekleństwa, to znowu jakas gadka.
Nie mam pojecia o co chodzi? Prosze modów i nie usuwanie tego topicu, zanim sam nie sprobuje pogadac z tym numerem... 7804486 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@CyklOP - Jakby było "pomógł mi" to byś u mnie to miał (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/cool.gif) Dobra, zabieram się do przerabiania i pisania... ciekawe co mi z tego wyjdzie. Acha... pomyślałem też że za pomoca cron'a można by zrobić coś w rodzaju wysyłania newsów przez coś takiego na poszczególne numery gg... Głównie to chodzi mi o coś takiego.
Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 19:57 |