![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Toruń/Bieszczady Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonuję strony WWW. Korzystam przy tym z XHTML, CSS, php, JavaScript, MySQL. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt.
Więcej informacji można znaleźć pod adresem www.hypnos.boo.pl/index.php?str=10 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Toruń/Bieszczady Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o zgodność przeglądarek, to trzymanie się stricte wytycznych w3.org powoduje, że najlepiej są one pokazywane właśnie przez IE, a najsłabiej wypadają pod Mozillą (z Firefoxem włącznie). A tak poza tym to używam Opery.
Jeśli chodzi o tag <center>: cała moja strona www to jedna duża tabela. Gdybym pominął ten znacznik w kodzie strony (i oparł się na tym co mam w css-e, gdzie jej położenie mam zdefiniowane zgodnie z wytycznymi w3.org), to IE wyświetla ją poprawnie (na środku), ale już np. opera wyświetla ją po lewej stronie. A mi chodzi bardziej o poprawne działanie strony w różnych przeglądarek, a nie o ścisłą zgodność ze standardami. Myślę, że dalsze prowadzenie dyskusji nie ma sensu, bo i tak do niczego nie doprowadzi. Ten post edytował hypnos 7.03.2005, 17:41:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 12:29 |