![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Jakis czas temu zrobilem strone portfolio: stronka prosze o wypowiedzi i ocene. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwykle nie wchodzę w wątki z ocenami, ale dziś mam już dość myślenia, więc postanowiłem zajrzeć czym chwalą się webmasterzy. I co czytam? W większości komentarze zakompleksionych "webmasterów", którzy podbudowują sie krytykując innych.
Mnie też strona nie powala, razi złe wykorzystanie przestrzeni, niedopasowane do niczego gify nad linkami w menu a w szczególności (dla mnie jako kodera, nie designera szczególnie rażące) błędy w kodowaniu, ale jak czytam, że : 1. po co mi info o Twojej nieprzeczytanej poczcie 2. pseudostronki popularne 40 lat temu 3. Puciek - no comments to dochodzę do wniosku, że nie powinienem tu wchodzić. Ad.1 - jak ktoś chce mieć czas w sekundach od urodzin kota, to chyba mu wolno? Ad.2 - awides to chyba bardzo mlody człowiek skoro nie wie, że pierwsza przeglądarka, którą można nazwać przeglądarką powstała w '91 roku i nie w XIX wieku Ad.3 - tu nic mnie nie dziwi Weźcie się ludzie do roboty i sami pochwalcie, a nie krytykujecie innych za to że chciało sie im coś zrobić. Sayonara |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 19:34 |