![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie pytanie. Znajduje sobie gdzies zlecenie (czasem takze na tym forum). Powiedzmy ze jest to dosc prosty portal z kategoriami i podkategoriami artykulow, komantarzami do nich, zarzadzaniem uzytkownikami, mozliwoscia nadawania statusu redaktora dzialu itp, i calym stadem innych bajerow typu sondy, topten, rankingi, automatyczne galerie - jednym slowem dosc pracochlonny sajt. trzeba go napisac od zera. Wyceniam klientowi takie zlecenie na 1500 PLN i 2 tygodnie pracy (pracujemy we dwóch ze znajomym) jednoczesnie zaznaczajac ze cena podlega malej negocjacji. I tu koniec....klient nie odzywa sie wiecej, albo odzywa sie mowiac ze zwariowalem i ze cena z kosmosu. Wiec kurde powiedzcie mi co jest nie tak?!?! Czy ja zanadto szaleje z cena ? Normalna firma bierze za cos takiego okolo 3000 PLN i daje czas realizacji zwykle powyzej 2 tygodni. Z drugiej strony zagladajac na www.zlecenia.przez.net widze ze ludzie chca wykonac takie rzeczy za 300 PLN. Prosze o Wasze opinie, bo juz sam nie wiem co mam o tym myslec... Zapomnialem dodac, ze to nie jest kwestia mojego biednego portfolio itp, bo zazwyczaj nawet nie dochodzi do dyskusji o moich dotychczasowych projektach... Pozdrawiam, Holrin. Ten post edytował Holrin 18.01.2005, 20:11:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo dużo zależy jaką szkołę się kończy. Pracodawcy zwracają nawet uwagę na liceum. Niestety, dobrą opinię i renomę mają szkoły wyższe. Pracodawca patrząc na osobę po szkole prywatnej nie jest w stanie ocenić ile ta osoba potrafi. Więc trzeba to pokazać..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:22 |