![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 232 Pomógł: 1 Dołączył: 11.03.2003 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Czasami mam wrażenie , że to forum jest na siłe, a ludzie odpowiadajacy są bardzo niemili i probują na siłe coś udowadniac jacy oni są naprawdę.
Rzucą jakiś "ochłap" np dla początkujących i myślą , ze ktos sie w tym pozbiera. Robią to tak na siłe jakby wcale nie chcieli , na odczepkę |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
IMHO: Przeglądając tematy związane z @polibode w podanych przez @Seth'a nie mam wątpliwości że koledze najzwyczajniej nerwy puściły, no cóż zdarza się, ale w takim miejscu jak to forum, w którym są ludzie starsi, i osoby oczekujące trochę więcej szacunku jest to niedopuszczalne. Co do dalszej części tego tematu, to mogę powiedzieć na swoim skromnym przykładzie. Uczyłem się php od momentu przyłączenia się do społeczności forum.php, na początku zakładane przeze mnie tematy były banalne, jak teraz je przeglądam. Gdy teraz czegoś szukam to najpierw forum - jak nie ma to manual, a jeśli tam nie ma to google, jeśli to ostatnie mnie zawodzi pisze na forum. A wracając do tytułu tematu czyli wrażenie... bo chyba twórcy tematu chodziło o wyrażenie opini, i wrażeń o forum. Przynajmniej tak mi się wydaje... To ja osobiście się jeszcze ani razu nie zawiodłem na osobach odpowiadających. Każdy odpowiada na swoje możliwości dokłada swoje 3 grosze. I to mi się podoba, tak powinno być, mniej dogryzania ze strony innych i więcej szacunku... Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Forum php! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 12:37 |